Ayurvedisk Hälsovägledning

Små enkla förändringar kan göra under för vår hälsa. Det kan bland annat handla om livsstil, kost, motion, andningsövningar.

Under en hälsovägledning börjar vi med att fastställa din/a dominerande dosha/or. Detta görs genom samtal där du får berätta om dig själv och var du befinner dig just nu i ditt liv. Du får även fylla i en del papper om bland annat kost och livsstil. Jag läser av din puls, tittar på dina ögon, tunga, naglar mm för att identifiera eventuella obalanser.

Vi kommer prata om Ayurveda allmänt och du kommer få insikt och kunskap om dina eventuella obalanser och hur du kan komma till rätta med dessa. Råden är oftast enkla, men ger resultat. Du kan börja direkt när du kommer hem med dina förändringar.
Ayurveda är ingen quick-fix, obalanser som byggts upp under en lång tid kommer också ta tid att få i balans igen. Jag visar dig vägen men du måste själv vandra den.

Rekommenderar att boka minst en, gärna fler, uppföljningar så att du får stöd, behåller motivationen att fortsätta och kan få svar på eventuella frågor på din väg till ett bättre välbefinnande.

​Workshops Ayurveda/Yoga.

Under dessa workshops får du en introduktion till Ayurveda. Vad det är, hur du skulle kunna ha nytta av ayurveda och även tips på hur du med enkla medel kan förändra din tillvaro till det bättre. Vi kopplar även ihop ayurvedan med yoga, hur du yogar på lämpligaste sätt utifrån din dominerande dosha respektive dina eventuella obalanser.

Du kommer bland annat få göra en doshatest, vi gör kortare yogapass och du får även med dig en hemuppgift (valfri att göra)
Workshopen ges ofta i 3 delar. Dessa bygger naturligtvis på varandra, men det är inget krav att du måste gå alla 3. Det vill säga du går dom delar du vill och om du missar en del kan du gå den vid ett senare tillfälle

Anmäl dig till nyhetsbrevet nedan så får du information när nästa tillfälle är på gång.

Vill du och dina vänner/arbetskollegor ha en egen workshop?
Inga problem, jag kommer ut till er och leder workshopen. Kontakta mig för mer information!

SLAPPNA AV. NJUT.

Få information om prova-på-dagar, tips och erbjudanden direkt i din inkorg

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV